Sve vreme dok vredno gradi karijeru, on brine i o ogromnom imanju i farmi koza, a teško da bi stizao sve i u svemu bio toliko uspešan da nema ogromnu podršku. U njegovom životu je to njegova supruga, koja je i sama glumica. U pitanju je Nataša Janković, Brankova pet godina mlađa koleginica, koju smo gledali u serijama "Jutro će promeniti sve", "Preživeti Beograd", "Urgentni centar"...

Foto:Printskrin YouTube/Ata images

 

 

Glumac Branko Janković stekao je veliku slavu ulogom u seriji "Vojna akademija". Ono što mnogi ne znaju da je pre toga nosio repertoar u pozorištu u Banjaluci, u kojoj je upoznao i suprugu Natašu, takođe glumicu.

Branko i Nataša sreli su se na banjalučkoj glumačkoj akademiji. "Delovao mi je dosta starije, čak sam imala potrebu da mu persiram", rekla je Nataša u emisiji "TV Lica kao sav normalan svet" i opisala njihov prvi sastanak tokom kojeg joj je rekao da će ona biti njegova žena.

- Bila je to jedna kafana u Lazarevu, jednom kraju Banja Luke. U šporetu kraj nas je pucketala vatra, pili smo domaću kafu. Prvi put izlazimo, a on meni kaže - `ti ćeš biti moja žena` i `ja te vodim u decembru kući na slavu`. Pomislila sam `ovaj čovek je lud, otišao je predaleko, polako`, ali stvarno je tako bilo - kaže sadašnja Brankova supruga.

- Neko moje unutrašnje biće je osetilo da je Nataša prava ličnost, pomislio sam - to je to. Malo se prepala par dana dok nije `izanalizirala` da nisam lud - rekao je glumac koji danas u selu Gunjaci, kod Osečine ima farmu koza.

Nataša je rešila da zapostavi karijeru kako bi se posvetila porodici - sa Brankom je dobila troje dece, uprkos željama njenog supruga da nastavi sa usavršavanjem.

- Diplomirala sam glumu u Banja Luci i volim taj poziv, ali ja nisam neki karijerista. Porodica mi je na prvom mestu",rekla je Nataša, koja je dobila i poziv da se usavršava na konzervatorijumu u Rusiji. Muž je ponudio da on ostane kod kuće i brine o detetu, dok ona bude u Rusiji na master studijama.

Foto: ATA images

 

 

- To meni nije bilo prihvatljivo. Ja sam žena kojoj je porodica na prvom mestu - suprug i deca. Gledam na to isto kao moja baka, kao moja majka - treba da podržim muža. Nisam osetila dilemu, to je moj izbor i, da se sve ponovo vrati, ja bih sve isto uradila - odlučna je Nataša koja je rodila troje dece.

BONUS VIDEO: