Za mnoge letnji rastusp i sezona odmora je završena, međutim ne i za Draganu Katić koja je odlučila da sebi u potpunosti ugodi i nakon letovanja u Crnoj Gori još jednom spakuje kofere i uživa u drugom delu odmora.

Iako je Herceg Novi njena obavezna stanica svakog leta, voditeljka je septembar odvojila za Grčku gde trenutno boravi sa Vesnom Milanovičć kao i još jednom prijateljicom.

Dragana se trudi da na putovanjima ne koristi previše društvene mreže, međutim kao i svaka javna ličnost voli povremeno da se javi svojim pratiocima i obavesti ih o svojim avanturama, a njena poslednja objava izazvala je lavinu pozitinih komentara.

 

 

Naime, ona je objavila fotografiju u crnom jednodelnom kupaćem koji joj stoji kao saliven dok je spontano izlazila iz vode.

„Savršena žena“, „Uživaj“, „Vidi se da ti odmor prija“, „Divna Dragana“, samo su neki od komplimenata koje je izazvala ova slika.

Foto: ATA images

 

 

Već četiri decenije Dragana uspešno gradi voditeljsku karijeru, a na njoj se ne vidi ni trunka prezasićenja poslom, već samo ogromna ljubav i zahvalnost.

- Ja sam u junu napunila 37 godina profesionalnog rada, kada sam baš prvi put se pojavila na televiziji Beograd i nekako posle tih 37 godina ja imam svoje rituale kada zaista zahvalim Gospodu da još uvek radim, postojim, imam snage, elana, da radim projekat koji volim, emisiju, sa ljudima koje volim. To je Božija privilegija, nešto na čemu treba da budeš zahvalan i nešto što treba da te ispuni apsolutno za ceo život. Meni se to posrećilo sa ovim projektom. Kod nas žene 40+, 50+ to je precrtano. Ja se nadam da ću svoj jubilarni šezdeseti dočekati na sceni „Nikad nije kasno“ – istakla je voditeljka za Grand.

BONUS VIDEO: