Bivši direktor Grand produkcije,Saša Popović, pojavio se na snimanju nove emisije, a tom prilikom se dotakao i zvezdi koje je pomenuta kuća iznedrila.

Foto: ATA images

 

- Osećam se zaslužnim za uspeh Milice Pavlović, Aleksandre Prijović i Tee Tairović, naravno da se osećam... Da nije bilo mene, "Zvezda Granda" i "Grand" produkcije, one sad ne bi bile tu gde jesu - rekao je Popović na samom početku, a onda se dotakao i njihovih karijera, ali i albuma.

- Prijovićka je vrh, Milica Pavlović isto tako fenomenalna! Meni su svi njihovi ovogodišnji albumi jako dobri, stvarno sam ponosan na to i drago mi je što će sada sve one nastupati u Areni, na svojim solističkim koncertima, da ne kažu drugi pevači: "Eto, Zvezde Granda, a niko nikad nije imao neki solistički koncert". Sad je njihovo vreme! - istakao je on.

Foto: ATA images

 

Saša je istakao da je srećan zbog njih i naglasio da je ovo samo početak.

- Svi moraju da znaju da se ne prave koncerti preko noći, mora da prođe 5, 6, 7 godina, pa i 10, da bi se dostigla ta neka estradna popularnost. Prijovićka je, eto, zakazala tri koncerta u Beogradu, Milica jedan, možda bude i dva, Tea je pevala na Tašu, kakav koncert je imala tamo, vrhunski! Srećan sam, zadovoljan, super! - dodao je Popović.

Popović je dodao i da će posetiti njihove koncerte u Areni.

- Ići ću na njihove koncerte u Arenu, naravno da hoću. Od njih tri koja mi je miljenica? Pa, sve tri! - zaključio je Saša.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".