- Pazite sad ovo. Ide niz. Vraćajući se sa Ade primetim veliku srpsku zastavu koja se super vijorila na vetru sa mostom na Adi u pozadini - započinje priču korisnik Tvitera i nastavlja:

- Kako sam se kretao ka njoj bila je sve krupnija i hteo sam lepo da je kadriram u upotrebim cinematic mode sa telefona. U jednom trenutku zastava je stajala tačno ispred mosta stvarajući iluziju da stoji na vrhu mosta ali su mi za dobar kadar smetale žice koje su se nalazile ispred.

- I tako hodajući napred da uhvatim kadar bez žica, u kadar upada BAJAGA koji mlatara rukom i ne dozvoljava da ga slikam??? A ja u fazonu, osobo, nit slikam tebe niti si bitan u mom životu jer te ne slušam niti gotivim.

- Kako sam već došao na metar od njega pitao me je - Čemu slika? Na šta sam ja rekao: "Slikam zastavu iza (nisam čak ni hteo da kažem: "Iza Vas ili tek namerno iza tebe"). Na GIF-u se vidi to negodovanje.

Podsetimo, javnost je zatekla vest da se Bajaga razveo od supruge Emilije i to nakon 33 godine braka. On je posle medijske ćutnje na društvenoj mreži Fejsbuk i sam otkrio da je na brak stavio tačku.

- Iako nisam pristalica javnog mnjenja i toga da se stvari iz privatnog života provlače po žutoj štampi... mada verovatno već svi znate... Pa da se i ja oglasim. Zvanično razveden! - otkrio je on tada na Fejsbuku.

NJegova partnerka nije poznata javnosti.

BONUS VIDEO: