Lepa devojka poznatog glumca, koji je poznat kao veliki zavodnik, se bavi jednim veoma odgovornim zanimanjem, a srećne vesti su sigurno radosno dočekali i članovi Miloševe porodice - brat i majka. 

Brat Miloša Bikovića ima veoma zanimljivu životnu priču, prilično nesvakidašnju. 

NJegov brat Mihailo Biković je odlučio da se zamonaši kada je imao 22 godine, a dok je Miloš još bio dete.

Mihailo je stariji 16 godina, a svojevremeno je prepričao svoj razgovor sa njihovom trudnom majkom, koja nije bila sigurna da li je prava odluka da u tom trenutku dobije još jedno dete.   

- Kada je naša majka imala dilemu da li da rodi, ja sam rekao: "Naravno, jer dok je on mali, ja ću štititi njega, a kada on poraste, a ja budem stariji, on će štititi mene“. Upravo takav je naš odnos danas. Miloš ima izuzetan osećaj za pravdu, uz razvijen zaštitnički stav - priča iguman Mihailo Biković. 

Foto: ATA images

 

 

Miloš i Mihailo su veoma bliski, ali okolnosti im ne dozvoljavaju da se često viđaju.

- Nedostaje mi brat. Često, često. Ali, u svemu moraju da postoje žrtve zarad jednog višeg interesa. A taj viši interes je da svi dobijemo jedno dobro koje će oplemeniti naše duše - kaže Mihailo.

- Moj brat je stariji od mene 16 godina, a otišao je u manastir kada je imao 22 godine. LJudi imaju pogrešnu percepciju kada je reč o ovim stvarima i smatraju da monasi žive isposničkim životom, kao da žive u pećini. Ali to nije tako - rekao glumac jednom prilikom.

Foto: ATA images

 

 

Miloševa i Mihailova porodica je svojrevremo bila imućna, međutim Miloš nije imao prilike da uživa u tom bogatstvu. 

- Moja porodica je nekada bila veoma bogata, a nakon Drugog svetskog rata zbog nacionalizacije smo sve izgubili. Tata je bio direktor velike austrijske firme i zarađivao je dosta novca, ali ja nisam osetio taj lagodan život. Moj brat jeste - kaže Miloš.

Kada su im se roditelji razveli, njihov otac je otišao u Nemačku, a preminuo je 2006. godine. Miloševa majka se zove Marija i ako se zagledate videćete da likom mlađi Biković liči na nju.

- NJoj moj uspeh nije mnogo važan. Verovala je da ću postati glumac, ali me nije preterano hrabrila u tome. Kada je moja karijera počela da ide uzlaznom linijom, ona me je podržala. Kupio sam joj stan u Beogradu, a pre toga sam joj iz Rusije doneo krznenu kapu, koja joj se mnogo dopala. NJoj pokloni nisu toliko važni. Odrastao sam na Karaburmi, a često smo se selili jer nismo imali svoj stan - ispričao je Biković.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".