U nedelju uveče, član porodice je alarmirao policiju i zamolio ih da provere jer se jedna od žrtava tog dana nije pojavila na poslu, rekao je zamenik načelnika policijske uprave u Romeovilu, Kris Bern.

- Ne verujemo da je počinilac trenutno među žrtvama. Ne radi se o ubistvu i samoubistvu. Pronašli smo tri psa u kući, oni su takođe upucani i ubijeni - rekao je Bern juče na konferenciji za novinare, a prenosi NBC News.

- Roditelji su identifikovani kao Alberto Rolon i Zoralda Bartolomei. Još nije poznato da li su bili u braku, ali su roditelji dvoje dece koja su upucana. Poznat je i identitet maloletnika, ali zbog osetljivosti prirode istrage, ne možemo da objavimo njihovu starost i pol - dodao je on.

Jedna od žrtava nije se pojavila na poslu u nedelju u 6 sati ujutro i nije odgovarala na telefonske pozive tokom dana, što je izazvalo zabrinutost članova porodice, saopštila je policija.

Tela su otkrivena u nedelju uveče. Detektivi veruju da se pucnjava dogodila između 21 sat u subotu i 5 ujutru u nedelju. Motiv još nije poznat.

BONUS VIDEO:

(Indeks.hr)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".