Glumac Radoš Bajić danas je napunio 70 godina. On obeležava ovaj jubilej intimnom proslavom u krugu porodice.

Bajić je na svom Instagramu objavio fotografiju sa žurke. NJegov post vam prenosimo u celini.

- Na današnji dan, tačno pre 70 godina, sušne 1953. godine u selu Medveđi kod Trstenika, u vreme kada nije bilo inkubatora, u kući Miloša Bajića rodilo se muško dete od dva kilograma i 400 grama. Radost rađanja naslednika tanušnih tapija, potiskivala je briga - hoće li da pretekne, hoće li preživeti?

I da baba Saveta nije bajala, da me sa majkom Verom nije u cik zore provlačila kroz glogovu vrzinu - pitanje šta bi bilo..

 

 

Ovako, hvala Bogu svevišnjem, 70 godina posle, evo me u našem domu sa mojom dragom porodicom. Na mnogaja ljeta... ŽIVELA SRBIJA - napisao je glumac.

Radoš Bajić iza sebe ima blistavu karijera sa više od 100 glavnih i velikih uloga na filmu i televiziji. Dobitnik je svih najznačajnijih profesionalnih i društvenih priznanja.

Foto: reprint TV Novosti

 

 

Pored velikog broja uloga i autorskih projekata, publika najviše voli njegovu seriju "Selo gori, a baba s češlja", koja je najgledaniji program i u reprizi na Kurir televiziji.

Gotovo pola veka je u ljubavi sa suprugom Milenom, a najponosniji je na svoju decu, ćerku Jelenu i sina Nedeljka, i svoje četvoro unučadi: Sofiju, Lenku, Aleksandra i Filipa. Publika će uskoro moći da vidi njegov novi film "Heroji Halijarda".

BONUS VIDEO: