Cela Jugoslavila pamti Ruženjku Hrabalovu, Čehinju iz filma “Varljivo leto ’68”, koja je zavela Pericu. A slobodnije scene iz ovog filma sigurno su svima duboko urezane u sećanje.

Ruženjku je tada sjajno odigrala hrvatska glumica Sanja Vejnović (62), koja i danas nakon 35 godina od pomenutog ostvarenja izgleda neverovatno dobro i zavodljivo.

Na društvenim mrežama ona stalno objavljuje svoje slike na kojima se može videti da joj vreme ništa ne može.

 

Na fotografijama od pre nekoliko godina na kojima je glumica u kupaćem kostimu mnogi su pohvalili njen izgled, dodajući da izgleda znatno mlađe i zanosno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanjic (@sanjavejnovic)

Podsetimo, Sanja se 2015. godine razvela od supruga Gorana Mećave posle 30 godina braka. NJih dvoje upoznali su se 1984. na Zlatiboru na filmskom setu, a odlučili su da se venčaju nakon samo tri meseca veze.

Kako se tada pisalo, u braku im dugo nisu cvetale ruže, a Sanja je još 2005. godine pričala kako je suprugu oprostila prevaru koja je za nju bila jako bolno iskustvo.

Tada je rekla da to nikad više ne želi da proživi, ali 2010. ona i Goran imali su veliku krizu u braku kad je on imao aferu s Vedranom Cetinom, sekretaricom u Državnom inspektoratu. Sanja mu je oprostila i sve je izgledalo idilično, ali dve godine kasnije ona je navodno imala aferu s bivšim hokejašem Hrvojem Šupihom Kvaternikom.