Ovih dana u medijima se često priča o nastupu Jelenene Karleuše i takmičeu "Zvezda Granda" koje se emitovalo u isto vreme na "Prvoj" i "Pinku."

Posle nastupa i prikazivanja takmičenja, Jelena je podelila grafikon na kome je njen nastup bio najgledaniji, tačnije dobio je 21 procenat, dok su Marija Šerifović, Milica Mitrović i Svetlana Ceca Ražnatović podelile različite rezultate. 

Zbog ovih informacija, Saša Popović je gostovao u emisiji "Novo jutro" u kom je optužio Jelenu Karleušu da je lažirala podatke. 

- Ovo je jedan presedan koji je neverovatan. U pitanju je jedan falsifikat i obmana Jelene Karleuše, koja je imala koncert na Prvoj srpskoj televiziji. U subotu u 21h je bila jedna lagana emisija kako bismo upoznali gledaoce sa novim pravilima i takmičenju. Jelena Karleuša je snimila svoj koncert na Beogradu na vodi i ponudila je Prvoj televiziji da oni to emituju u istom terminu kada idu i "Zvezde Granda". Ja sam dobar sa ljudima sa Prve televizije i znam da su rekli, nemojte to da radite, nemojte da idete na "Zvezde Granda" jer će to biti fijasko. Rekli su joj: "Evo vam termin u petak u 23 časa", ne Jelena je htela da ide u terminu kada idu i "Zvezde Granda". Oni sa Prve su dobili da besplatno emituju taj koncert. Kad su se dogovorili, Jelena se oglasila na svom Instagram profilu - izjavio je Saša Popović, a zatim je pročitao Jelenino saopštenje na društvenim mrežama:

Foto: ATA images

 

- "I opet ja, kada shvatim da ću imati bolju gledanost od Zvezda Granda na Pinku. Mislila sam da se to više ne emituje." - citirao je Popović, pa dodao:

- Ona je mislila da se to više ne emituje. Šta se dešava? Devet sati kreće medisjki obračun i utakmica, Jelena Karleuša protiv Zvezde Granda. Ovi sa Prve se hvataju za glavu. Gde ćete lopatom na bager? - rekao je Popović, a zatim su se na ekranu pojavili grafikoni koje je on objasnio:

- Gore piše 21:04, Jelena Karleuša je već krenula sa koncertom, a nama je išao marketing. Zašto Jelena Karleuša uvek pominje nacionalne televizije? Zato što vas na kablovskim televizijama vidi 37-38% stanovništva. A televizije sa nacionalnom frekvrencijom vidi cela Srbija. Jelena je u 21:04 krenula sa koncertom, televizija Hepi je bila gledanija od nje, a i mi smo s reklamama gledaniji od nje - rekao je Saša i dodao:

- U 21:21 smo mi krenuli sa emisijom i Jelena Karleuša pada dole, a mi odosmo gore. U 21:43, Hepi ima aktuelnosti i razbija Jelenu Karleušu, tuče je RTS, a mi da ne govorimo. Ovde se vidi strmoglavi pad Jelene Karleuše. U 22:02 mi smo već otišli preko 20%, Hepi je malo pao jer su im se završile aktuelnosti, a RTS i dalje tuče Jelenu Karleušu. Mi smo patosirali Jelenu i njen koncert - rekao je Popović. 

- U 22:41 Marija Šerifović stavlja grafikon na svom Instagramu. Jelena prati Mariju i vidi grafikon. Jelena vidi da smo mi na 21 i u fotošopu menja mesta Prvoj i Pinku. U tom trenutku Pink je bio na 21, a Prva na 5,3. Kad se završio koncert, ona stavlja "Alfa i Omega dominacija" i mi smo kao na 5,3, a ona je na 21. Ajde što je stavila Karleuša, nego je stavila Prva na svom Instagramu. Ovo je takva obmana, falsifikat i lažiranje, da do sada nikada nismo imali prilike da vidimo - rekao je Popović.

BONUS VIDEO: