U toku jučerašnjeg obračuna između takozvane kosovske policije i Srba sa severa Kosova troje muškaraca srpskog porekla izgubilo je život - I. M, S.N. i B.M. Zbog toga su se mnogi poznati oglasili i pružili podršku stradalima, kao i njihovim članovima porodica.

Pevač Sloba Radanović putem Instagram storija objavio je potresnu poruku u kojoj se supruga jednog od trojice nastardalih Srba potresnim rečima oprostila od svog muža.

- Još uvek čekam da me neko probudi iz ovog košmara... Čekaću jutro. Neću da patetišem, znam da to ne voliš. Nadala sam se do poslednjeg trenutka da ćeš izaći iz te začarane šume, kao pobednik, jer ti to jesi, naš superheroj zauvek, sa osmehom koji je svakome ulepšavao dan - pisalo je u poruci.

Foto: Instagram printskrin/ slobaradanovic

 

 

- Bio si najhrabriji čovek kojeg znam, najvećeg srca koje nikoga nije ostavilo čak ni u borbi za sopstveni život, i koje te je dovelo do samog kraja ovozemaljskog putovanja... Uvek ćeš biti najbolji tata na svetu, i živećeš kroz njih u svakoj sekundi, svakom minutu i satu. Neka ti Bog podari carstvo nebesko. Neka te anđeli čuvaju, a ti čuvaj naša tri čuda i mene odozgo i daj nam samo delić snage koju si posedovao... Volimo te i živećeš dok god kuca i srce naše - pisalo je u posveti ispod njhove porodične fotografije.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".