Popularni reper Igor Panić, poznatiji kao Nući, sinoć je gostovao u emisiji "Amidži šou" kod voditelja Ognjena Amidžića. U jednom delu emisije gosti i gledaoci su imali priliku da pogledaju Nućijeve slike iz detinjstva, gde je pokazao pojedine članove porodice, trenutke koji su mu obeležili odrastanja, ali i prvi poljubac.

FOTO: Printskrin/tv pink

 

Jedna od fotografija bila je sa njegovom mamom, a poznato je da Nući ne govori o privatnom životu, pa je i sad bio prilično suzdržan kad je govorio o tome. 

- Dobro, ona mi je čak i pomagala oko druge pesme kou sam pisao, nisam snimao. Ona je uvek bila moja podrška. Ne volim da komercijalizujem te odnose i da skupljam poene na neke srceparajuće priče. Ja sam Igor, to je moja mama i ja je volim najviše na svetu. To je to i to će ostati tako dok sam živ - poručio je popularni reper, nakon čega je dobio veliki aplauz od publike u studiju.

Reper je, zatim, otkrio da je svoj prvi poljubac imao sa samo tri godine, a da je njegova pokojna baka taj trenutak uslikala i da će tu uspomenu imati do kraja života.

FOTO: Printskrin/tv pink

 

- Ovo je stvarno prvi poljubac, to je pokojna baka slikala. Ovo je kod nje u stanu, u Smederevu 99 godine. Ova devojka se zove Ana. Za nju sam baš bio zagrižen, kad god sam dolazio kod babe pitao sam: "Gde je Ana?", jednom kad sam došao nije bila tu i nisam hteo da ručak jer sam bio ljut - rekao je Nući u "Amidži šouu". 

Podsetimo, Nući je u društvu svog kolege i dobrog prijatelja Vojaža zakazao prvi solistički koncert u Beogradu, a sprektakl nas očekuje 6. oktobra.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".