Популарни репер Игор Панић, познатији као Нући, синоћ је гостовао у емисији "Амиџи шоу" код водитеља Огњена Амиџића. У једном делу емисије гости и гледаоци су имали прилику да погледају Нућијеве слике из детињства, где је показао поједине чланове породице, тренутке који су му обележили одрастања, али и први пољубац.

ФОТО: Принтскрин/тв пинк

 

Једна од фотографија била је са његовом мамом, а познато је да Нући не говори о приватном животу, па је и сад био прилично суздржан кад је говорио о томе. 

- Добро, она ми је чак и помагала око друге песме коу сам писао, нисам снимао. Она је увек била моја подршка. Не волим да комерцијализујем те односе и да скупљам поене на неке срцепарајуће приче. Ја сам Игор, то је моја мама и ја је волим највише на свету. То је то и то ће остати тако док сам жив - поручио је популарни репер, након чега је добио велики аплауз од публике у студију.

Репер је, затим, открио да је свој први пољубац имао са само три године, а да је његова покојна бака тај тренутак усликала и да ће ту успомену имати до краја живота.

ФОТО: Принтскрин/тв пинк

 

- Ово је стварно први пољубац, то је покојна бака сликала. Ово је код ње у стану, у Смедереву 99 године. Ова девојка се зове Ана. За њу сам баш био загрижен, кад год сам долазио код бабе питао сам: "Где је Ана?", једном кад сам дошао није била ту и нисам хтео да ручак јер сам био љут - рекао је Нући у "Амиџи шоуу". 

Подсетимо, Нући је у друштву свог колеге и доброг пријатеља Војажа заказао први солистички концерт у Београду, а спректакл нас очекује 6. октобра.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".