Đoković je objavio dirljivu fotografiju koja je nastala ispred Hrama Svetog Save, gde su građani Srbije palili sveće za pokoj duše stradalih na Kosovu i Metohiji. 

- Kakav uzor je Novak Đoković sportu i svetu kada hvali i veliča teroriste? Odvratno ponašanje! - stoji u objavi Pacolija.

Sramni napadi na Novaka se nastavljaju, šta li su samo očekivali, da će Đoković podržati progon Srba sa Kosova odakle su i njegovi preci.

Podsetimo, juče je crnogorski politički analitičar i bivši potpredsednik opštine Budva LJubomir Filipović ponovo negativno govorio o Novaku Đokoviću, a njegove reči su zaprepastile mnoge ljude kako u Srbiji, tako i u Crnoj Gori.

Zbog toga što je Novak podelio tužnu scenu ispred Hrama, pomenuti političar traži doživotnu suspenziju za Novaka Đokovića!? Da, dobro ste pročitali.

- Đoković treba doživotno da bude izbačen iz tenisa. Ako ne izbačen, onda posramljen od strane normalnih ljudi ovog sveta. Pridružio se srpskoj propagandi, predstavlja teroriste kao heroje - glasila je besramna objava Filipovića koji očito nije dobro obavešten šta se desilo na Kosmetu.

Podsetimo, u sukobu sa takozvanom kosovskom policijom u nedelju posle ponoći život su izgubili Srbi Bojan Mijailović, Igor Milenković i Stefan Nedeljković.

Foto: D. Zečević

 

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".