Iako je bio građevisnki radnik, uspeo je da prehrani celu porodicu, a u jednom od intervjua je izjavio kako je on blagosloven čovek.

- Smatram sebe srećnim čovekom jer sam muž 39 žena i glava najveće porodice na svetu.

Život u porodičnoj kući sa 100 soba i četiri sprata u Baktvangu, u Indiji, je kao u vojsci. Sve je određeno precizno, od toga kad koji član porodice ustaje, ko se prvi umiva, kad se doručkuje, ko ima prednost, a ko treba da sačeka na red.

Prva supruga Zatiangi (71) organizuje sve ostale članove kada su u pitanju kućni poslovi, pa je kuća od 100 soba na četiri sprata uvek besprekorno čista.

Foto: Jutjub printskrin/60 Minutes Australia

 

- Ja sam najstarija i prva žena koja se udala za Sionu. Zbog toga svi u porodici treba da me poštuju - rekla je Zatiangi.

Siona je razvio rotacioni sistem kada je reč o njegovim bračnim dužnostima u krevetu. Svih 39 žena se smenjivalo u njegovom krevetu, po određenom sistemu, koji je on osmislio.

Parliana je Sionin pedesetogodišnji sin koji je rekao da je otac izabrao da pripada sekti koja muškarcima dozvoljava da imaju više žena, a neke od njih je oženio kako bi ih spasao teškog život na selu.

Siona je umro 2021. godine u 76. godini života i ostao je zabeležen u Ginisovoj knjizi rekorda kao glava najmnogobrojnije porodice na svetu.

On je u Indiji bio šef verske sekte koja se bavi poligamijom.

Siona je navodno patio od dijabetesa i hipertenzije. Teško je reći da li je Siona zaista bio glava najveće porodice na svetu, jer postoje i drugi koji polažu pravo na tu titulu. Takođe je teško proceniti tačnu veličinu njegove porodice. Najmanje jedan izveštaj tvrdi da je imao 39 žena, 94 dece, 33 unuka i jednog praunuka, što čini 181 osobu.

Prema novinskoj agenciji Rojters, Siona je rođen 1945. Svoju najstariju suprugu, koja je bila tri godine starija od njega, upoznao je kada je imao 17 godina.

BONUS VIDEO: