Poznato je da je radio sa Cecom i na njenom albumu "Fatalna ljubav" iz 1995. godine na kojem je na omotu, a i u spotu, imala zalizanu kosu i svi se dobro sećamo kako je izgledala.

Foto: Jutjub printskrin/Svetlana Ceca Raznatovic

 

Ceci je ovo bio sedmi studijski album, a Dejan je ispričao jednu anegdotu s pevačicom, za koju kaže da mu je jedna od onih kojih se uvek rado i sa osmehom seti.

- Anegdota koja mi je naj... Gde vidiš da je neko surovi profesionalac... Dogodila se kada smo Ceci radili omot za album "LJubav fatalna". Slikali smo garažu na Obilićevom vencu, našli smo to jedno mesto gde treba da se slika, i u momentu je Ceci trebalo da se zaliže kosa. Mi nismo imali ništa, jer smo istrčali iz studija gde smo se spremali... I frizerka kaže da nije ponela ništa, da ide u studio... Gde ćeš da ideš u studio sad, Ceca žuri, mora da ide... - prisetio se jedan od najpoznatijih fotografa, pa nastavio priču:

Foto: Jutjub printskrin/TOXIC TELEVISION

 

- I Ceca vidi baricu i kaže: "Pa, evo ti, uzmi vodu odavde!". I mi svi tajac, šta sad? I Ceca kaže: 'Ma, uzmi, žurim, uzmi tu vodu'! I ona (frizerka) umoči u baricu ruke i zaliže joj kosu. To je kada je neko surovi profesionalac i kada je bitno da se završi posao da se što pre svi oslobodimo - ispričao je Dejan Milićević u jednoj emisiji.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".