DŽejla Ramović poznata je kao neko ko je uvek dobijao pohvale na svoj račun kako zbog ponašanja, tako i zbog vokalnih sposobnosti.

Pevačica je odlučila da nakon srednje škole ode na studije u Barseloni, a sada je došlo do neočekivane promene.

Foto: Instagram printskrin/džejlaramovic

 

- Nigde ja ne žurim. Obrazovanje mi je na prvom mestu. Bitno mi je da se školujem i da imam alternativu u životu. Neće mi muzika pobeći nigde - poručila je tada DŽejla za medije, nakon čega je upisala fakultet u Barseloni, gde se i preselila odmah zatim.

Ramovićeva je za to vreme povremeno dolazila u Srbiju kako bi promovisala pesme, ali fakultet joj je bio na prvom mestu. 

- Shvatila sam da mi je isuviše naporno da pet dana nedeljno pratim predavanja u Barseloni, a onda da za vikend putujem u grad u kom nastupam ili u posetu kod roditelja u Goražde ili kod sestara u Sarajevo ili Mostar. U jednom momentu je počelo da ispašta i jedno i drugo, i studiranje i karijera. Zato sam donela odluku da se vratim nazad u Sarajevo da živim i da odatle pratim predavanja na fakultetu onlajn. Jednostavno je tako mnogo praktičnije jer je život u Barseloni jako skup, a tamo zbog obaveza ovde provodim sve manje vremena - otkrila je DŽejla.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".