Svojevremeno ishrana pevačice Anastasije Ražnatović nije bila ni približno ovoj danas, zbog čega se ćerka Cece Ražnatović za kratko vreme ugojila 20 kilograma.

O procesu mršavljenja nedavno je govorila i otkrila da je put do savršenog izgleda trajao čak dve, tri godine. U periodu puberteta, Anastasija se sa emotivnim krizama borila tako što bi utehu našla u hrani. Kada je videla da se drastično ugojila ishrana joj je postala drastično drugačija i tada je izgled dovela do perfekcije.

Kako je rekla, problem s kilažom kod nje uvek nastaje kada joj je loše u privatnom životu. Mlada pevačica se u pubertetu ugojila na nervnoj bazi, jer joj je bilo teško kad je njena majka Ceca poslala nju i brata Veljka na Kipar.

- Prazninu koju sam osećala jer nisam bila s mamom nadoknađivala sam ogromnim količinama hrane, pa sam se ugojila čak 20 kilograma. Ni sa kim nisam pričala o stvarima koje me tište, već sam samo jela. I to nezdravu hranu - grickalice, hamburgere, gazirana pića... Tako sam živela šest meseci, rekla je Anastasija.

Foto: Teodora Ćirić

 

 

Cecina sestra Lidija, posetila je Anastasiju nakon tri meseca.

- Već tada sam se prilično ugojila. Tetka je bila u šoku, nije mogla da veruje da sam to ja. Kad se vratila u Beograd, rekla je mami: 'Seko, Anastasija se mnogo ugojila'. Mama joj je odgovorila: 'Ma nije, gledam je preko video-poziva. Možda malo, ali skinuće ona to brzo'. Posle pola godine sam došla u Beograd u kratkom šortsu i majici na bretele, a na meni je sve pucalo. Mama je bila šokirana: 'Crno dete, šta napravi od sebe?!'. Ja sam joj, pošto sam i sa 20 kila više pucala od samopouzdanja, odbrusila: 'Ma dobro mama, šta sad.. Malo sam se ugojila.

Foto: ATA images

 

 

Anastasija je ubrzo odlučila da probuši kašiku, a proces mršavljenja je kako je otkrila trajao dve, tri godine.

- Izbacila sam nezdrave namirnice i trudila sam se da ne preskačem obroke. Najčešće jedem kuvana jela, a u širokom luku zaobilazim restorane brze hrane", otkrila je i dodala:

- Ako pojedem nešto slatko, odmah odem na trening kako bih što pre sagorela kalorije. Ključ dobrog izgleda je definitivno u redovnom vežbanju.

Ishrana Anastasije Ražnatović, za vitku liniju i ravan stomak izgleda ovako:

Doručak: ovsena kaša sa crvenim voćem/jaja sa povrćem

Ručak: Brancin i zelena salata

Večera: Potaž od bundeve

Anastasija još savetuje da svaki put kada osetite glad popijete čašu vode sa limunom, kako bi što pre nastupio osećaj sitosti.

(Mondo)

BONUS VIDEO: