Aleksandra Prijović, jedna od trenutno najpopularnijih pevačica, ne samo u Srbiji već i u regionu postigla je uspeh kakav se ne pamti u proteklih nekoliko decenija. 

Foto: Nebojša Paraušić/ATA images

 

 

Ona je održala niz spektakularnih koncerata u Beogradu, a posle i u Sarajevu, a tek je čeka čak 5 rasprodatih arena u Zagrebu. Ovakav uspeh nije mogao da ostane neprimećen, a njeni bliski saradnici, među kojima je i njen suprug Filip veoma su ponosni na nju.

Iako se činilo da je on u senci dešavanja i nije se oglašavao nakon ogromnog uspeha svoje supruge, Filip je i te kako bio prisutan i svakog trenutka je bodrio svoju suprugu iz prvih redova.

Nakon dva održana koncerta u sarajevskoj Zetri, Filip je načinio jedan potez o kojem bruji ceo region. Naime, ona je na društvenom mreži Tviter promenio svoje ime u "Filip Živojinović, Aleksandra Prijović s husband (muž)" . 

 

 

Ovim potezom on je oduševio na hiljade ljudi koji su ovo doživeli kao veliko priznanje uspeha Aleksandre Prijović i kao izraz divljenja za sve što je sa svojih 28 godina postigla. 

Ko će, ako ne on da bude ponosan i srećan zbog uspeha svoje supruge, koja je postigla nešto o čemu godinama sanjaju i velike zvezde. Aleksandra sada može ruku pod ruku sa našim najuspešnijim pevačima, a kad završi nastup čeka je topli porodični dom i suprug koje je voli najviše na svetu. 

BONUS VIDEO: