Dragana je otkrila detalje spota za pesmu "Poslednje veče" koji je radila sa rediteljem Dejanom Milićevićem:

- Spot za pesmu "Poslednje veče", reditelj Dejan Milićević koji je bio inovator u svom poslu tada, voleo je da sarađujemo jer sam i ja volela da rušim granice i nikada mu nisam rekla ne. Recimo, nikada nisam menjala boju kose uvek sam bila crnka, međutim on tada dolazi sa perikom, kratkom i crvenom dok je meni kosa duga, preko leđa... Pa srebrna boja perike koja je takođe kratka. Bilo mi je prvo čudno jer nikada nisam imala kratku kosu, ali sam želela da probam - izjavila je pevačica sa osmehom i dodala:

- Ni sočiva nikad nisam nosila ali sam na kraju rekla: "Vau". Pritom, mnogo smo se namučili da ih stavimo i nosila sam ih više od 12 sati. Ali mnogo sam mu verovala. Sve je dobro na kraju ispalo, treba nekada čovek da rizikuje i da bude spreman i na nešto što nije radio. Malo sam avanturista u svom poslu a ne samo u putovanjima i to mi je poprilično pomagalo u karijeri - govorila je Dragana.

Pevačica je progovorila o izazovima koje je imala tokom karijere, ali i otkrila šta je bio potpuni hit davne 1995. godine na tadašnjoj estradi. 

Foto: ATA images

 

- Ja sam uvela to da sam se prva pojavila u patikama na sceni, famerkama, da sam prva igrala na bini. Imala sam neke scenografije i rekvizite prva u to vreme i svi spominju tu bubicu, takozvanu "madonu" koju sam donela prvi put 1995. godine u Srbiju - otkrila je Dragana.

(Kurir)

BONUS VIDEO: