Lukas se ženio čak tri puta, ali svaki put došlo je do rastanka. Mada Lukas ne važi za opasne frajere, on je šetao najbolje cice u javnosti.

Foto: ATA images

 

Aca je sa prvom suprugom Svetlanom Vuksanović započeo romansu tokom školskih dana, a njihovo prijateljstvo preraslo je u brak. Ceca i Lukas dobili su dvoje dece - ćerku Miljanu i sina Lazara. Međutim, njihov brak nije opstao.

Lukas je zbog druge supruge Nataše, koja mu je podarila sina Andreja, napustio suprugu i otišao sa njom.

Nataša je živela u Nemačkoj, a Lukas je u svojoj autobiografskoj knjizi "Ovo sam ja", otkrio detalje o njoj, ali i o njenom suprugu Goranu Andrejiću.

- Kad sam se zaljubio u Natašu, došao sam kući i počeo da pakujem stvari. Napustio sam ženu Cecu. Tokom mog boravka u Americi Nataša je našla drugog čoveka, kome sam spasao ženu. Bolovala je od leukemije i živeli su u mom stanu u Hajdelbergu. Našao sam bolnicu u kojoj će se lečiti. Tu je operisana. Momak je lep, zgodan, snažan. Pojavio se u spotu Cece Ražnatović. Klasičan vaćaroš. Sad su Nataša i on muž i žena - pisalo je u knjizi.

- Kad je saznao da ja znam, došao je da me ubeđuje kako su to samo priče. "Pali", rekao sam mu i pljunuo ga. Ja izlečio njegovu ženu, a on moju razboleo. Bivša mu je sve uzela, on je dobio Natašu s mojim novcem. Ali pare se potroše - naveo je folk pevač.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".