Nataša važi za jednu od javnih ličnosti koje obožavaju u hrani i rado uživaju u istoj, a o tome je pričala na "Prvoj TV". Međutim, njene reči su mnogo razljutile popoularnu pevačicu, koja se inače zalaže za prava životinja. Novinari portala Srbija Danas kontaktirao je Natašu kako bi dala svoj komentar povodom nastale situacije.

- Sad ste me baš zatekli, nisam to ništa ispratila, sad mi se završila predstava - izjavila je Nataša zbunjeno za pomenuti portal. 

- LJudi ne znaju velike istine o slanini, a to je da 100 grama slanine ima samo 500 kalorija kao i 100 grama badema. Vi kada pojedete 100 grama badema počnete da se davite, ide vam sve ono... a sa slaninom dobijete snagu, energiju i žedni ste - rekla je u svom stilu Nataša Aksentijević tokom svog gostovanja.

Jelena je oštro osudila ovakav stav glumice.

- Naravno da ti imaš više sličnosti sa svinjom nego sa suncokretom. To je očigledno, ali zato te niko neće preklati, nabiti na ražanj i ispeći, tvoj je izbor šta ćeš jesti. Jedi i g*vna što se mene tiče (bolje g*vna nego leš). Po tvom telu se vidi da se hraniš masno i nezdravo. O pritisku, šećeru, viscelarnim mastima, masnoj jetri da ne govorim, tvoja stvar, ali moraš da razumeš da nemaš šta ti da dozvoljavaš kada je o tuđem životu reč. Tu ja tebi ne dozvoljavam. Ne dozvoljavam da daješ sebi pravo da javno propovedaš gluposti. Navijaš za masakr životinja koje imaju pravo da žive, baš kao i ti i savetuješ ljude da štete svom zdravlju. Ti si kako kaže, isto što i svinja. Mada, svinja sigurno ima više milosti, ljudskosti i intelekta. Budi više svinja, a manje ignorantna budala - istakla je Jelena Karleuša na društvenoj mreži Instagram.

Foto: ATA images

 

 

BONUS VIDEO: