Popularna pevačica Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović venčali su se pre 5 godina, a o tom velikom događaju brujali su domaći mediji. 

Foto: Jutjub printskrin/Lutajuca Kamera

 

 

NJih dvoje su brak sklopili 21. juna 2018. godine i danas važe za jedan od najpoznatijih domaćih parova.  Venčali su se u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi, a svadbeno slavlje sa skoro 900 gostiju su upriličili u jednom beogradskom hotelu.

Aleksandra je nedavno postigla ogroman uspeh održavši čitav niz veoma uspešnih koncerata u Srbiji, Bosni, a večeras i u Hrvatskoj.

Foto: ATA images

 

 

Mnogo se tih dana pisalo o trenutno najvećoj mladoj zvezdi, a njen kum Aco Pejović često je govorio o tome da je ovaj uspeh i te kako zaslužila.

Budući da se često kroz medije provlači ova informacija o kumstvu između dvoje velikih pevača, javnost je već dobro upamtila da je baš on bio svedok, kum na venčanju poznatog para. 

Foto: printskrin instagram jagodenamagli

 

 

Ipak, nešto manje se govori o tome ko je bio kum Filipu. U pitanju je takođe poznata ličnost, čuveni košarkaš Miloš Teodosić. On je u braku sa poznatom glumicom Jelisavetom Teodosić.

Budući da je Teo kumovao Filipu Aleksandra i Jelisaveta su postale kume. One se odlično slažu, o čemu svedoče i neke njihove zajedničke fotografije iz provoda. 

Foto: Instagram printskrin/aleksandraprijovic

 

 

Ova dva poznata para se trude da kad god imaju slobodnog vremena posete jedni druge, a često posećuju i iste događaje na kojima uživaju u druženju i razgovoru.

BONUS VIDEO: