Dejan Milićević nedavno je pričao o TGA sindrom koji je značajno uticala na njegovo zdravlje. Mediji su pisali da je u pitanju moždani udar, ali se je on demantovao te natpise. S druge strane kako navodi više su ga u životu povredile neke druge stvari.

Foto: ATA images

 

- LJudi su me više privatno povređivali nego poslovno. Posle 10 godina u Makedoniji u roku od 40 minuta mi je ispražnjen ceo stan. Imao sam kamere, montaže, lepo sam radio i zaradio fin kapital, uložio sam sve. Za pola sata sve iz stana se našlo na Kosovu i rasprodalo se, a ja sam to naravno saznao mnogo kasnije. To je bio veliki stan u Skoplju, a blind vrata nisu bila obijena što je jako interesantno već otključana. Ispada da je neko nekada uzeo moj ključ i napravio novi... Ne želim više ni da mislim na to. Očigledno je sve moralo tako da se desi. Sve što sam zaradio nestalo je za 40 minuta, ni gaće mi nisu ostavili. Čak su i ruter poneli, verovatno da mi poruče da nisam dobrodošao - rekao je Dejan i dodao: 

- Kada se sve desilo, kao neko ko je podznak rak pomislio sam: "Ovo je kraj". Seo sam na pod i govorio: "Okej, od sutra piljara, dobro jutro komšinice, kako ste, trebaju li vam jabuke? Prodavaćeš dezodoranse, parizere, bilo šta". Ali nije sve tako crno... Krenuo sam od nule, nikada neću zaboraviti Vesnu Petruševsku i njihovu pevačicu Vericu Pandilovsku koje su mi odmah pritekle u pomoć i u periodu bombardovanja a to ću pamtiti dok sam živ - rekao je on za Kurir. 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".