Kako nezvanično saznaje portal Kronike Velike Gorice, ubica Zvonko D. počinio je samoubistvo.

Policija je objavila da je oko 11:20 locirala muškarca, a ulaskom u kuću u neposrednoj blizini mesta događaja pronađena su tela starije članice porodice i muškarca. Najverovatnije počinitelja krivičnog dela ubistava i samoubistva.

Muškarac koji je ubio suprugu i majku, pa sebe, bio je mehaničar u ZTC-u, nije bio problematičan, pričaju ljudi koji su ga poznavali.

Foto: Društvene mreže

 

 

- Bio je društven. Ovo je šok - kažu.

Fotografije sa lica mesta možete videti na sledećem linku.

Uskoro opširnije...

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org. Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

BONUS VIDEO: