Bronsonovo telo pronađeno je pored tela njegovog oca Keneta u njihovoj kući u Skegnesu 9. januara. Dečakova majka Sara Pies (43) rekla je za "The Sun" da sebi nikada neće oprostiti što nije bila tu.

Sara i Kenet imaju još dvoje dece - trogodišnju ćerku i sedmogodišnjeg sina. Kada su se razišli, odlučili su da Bronson živi s ocem. Majka je rekla da je obuzeta žaljenjem i da je proganja slika dečaka koji očajnički traži hranu i vodu.

- Živim noćnu moru i nikada se neću probuditi iz nje - rekla je.

Opisala je Bronsona kao tipičnog dvogodišnjaka, koji je uvek pokušavao da dobije još napolitanki.

- Kad mu više nismo dali, nasmejao se i povikao: 'Da! Više, više, Više!' - rekla je majka.

Foto: Društvene mreže

 

- Keni je sve grickalice premestio na gornje police kako njegov sin ne bi mogao sam da dođe do njih. Sada samo mogu da razmišljam o tome kako on gladuje, ustaje i pokušava da dobije hranu. Ne mogu to da podnesem. Nedostajalo mu je oko pet centimetara da stigne do frižidera i otvori ga. Poslednje trenutke proveo je sam, mora da je bio tako žedan i gladan. Mora da je plakao i da je bio veoma zbunjen. A Keni je ležao na podu. Mogu samo da se molim da je mislio da tata samo spava. Da je Bronson bio samo malo viši, preživeo bi - kaže majka, dodajući da je u frižideru bilo dosta hrane sa praznika.

"Odustao i legao pored tate"

Majka je rekla da ne može da se pomiri sa onim što se desilo i činjenicom da nije bila sa sinom.

- To me proganja - rekla je. - Budi me pomisao da on sam, gladan, luta. Na kraju je morao biti toliko slab da je odlučio da odustane i legne pored tate, grleći mu noge. Nikad sebi neću oprostiti što nisam bio tu. Kada ga zamislim samog u tom stanu, osećam se kao da sam ga izneverila - dodaje majka.

Foto: Društvene mreže

 

Bronsonov božićni poklon je još umotan u njenom stanu. Sina je poslednji put videla u novembru jer su se ona i dečakov otac posvađali.

- Nikada neću prestati da se kajem. Ne mogu da spavam jer svaki put kada zatvorim oči vidim njegovo lice. Ceo moj svet se srušio - dodaje dečakova majka, prenosi Skaj njuz .

(Skaj njuz)

BONUS VIDEO: