Pevačica Jelena Gerbec ne može da dođe sebi od šoka zbog tragične vesti koju je saznala. NJen kolega i prijatelj, mladi violinista Dejan Mitrović stradao je u ponedeljak veče na Obrenovačkom putu, kada je na njega naleteo automobil kojim je upravljala žena.

U stravičnom sudaru muzičar je ostao na mestu mrtav, a strašna vest pogodila je brojne pevače koji su sarađivali se i družili se sa omiljenim violinistom.

- Sad u petak smo radili zajedno kod Rokija Begovića… Šta da kažem. Velika tragedija, mnogo sam potresena – rekla je Jelena.

Foto: ATA images

 

 

Pevačica je i na svom Instagram nalogu objavila fotografiju poginulog muzičara sa slomljenim srcem, označivši da je u velikoj tuzi zbog ove tragedije u kojoj je izgubuila dragog kolegu i prijatelja.

Podsetimo, u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila i koju je izazvala žena koja je prešla naglo u drugu traku, poginuo je violinista „Kraljevi benda“.

Foto: Instagram printskrin/marinabogdanovic

 

 

Dejan Mitrović je usled siline udarca stradao na mestu nesreće, a ekipa Hitne pomoći mogla je samo na licu mesta da konstatuje smrt mladog muzičara.

(Grand)

BONUS VIDEO: