Haris i Melina proveli su 22. godinuide u braku. Iz velike ljubavi rodili su se njihovi naslednici, sin Kan i ćerka Đina. Navodno, među njima više nije bilo romantike, a deca su otišla svako na svoju stranu. 

- Sada su veliki i svako ide na svoju stranu. NJih to više ne zanima, a tad su morali da idu sa nama jer su bili mali- rekao je Haris za "Blic".

Pevač je otkrio kakvo je njegovo mišljenje o braku: 

- Romantika je danas pobegla mnogima, pobegla je i meni. Ne znam više šta je romantika, ja sam romantičan bio. Izmakla je kontroli i ljudi joj se više ne dive. Romantika je nešto najlepše.

Da podsetimo, ljubavna priča Harisa i Meline i poznate modne dizjanerke započela je 2002. godine, kada je dizajnerka bila na trećoj godini studija. NJihove emocije su odmah planule, a iako ne vole da pričaju o svom privatnom životu, Haris je u jednom od retkih intervjua priznao da su se "jednostavno našli".

Foto: ATA images

 

Đina je pričala da njeni roditelji ne spavaju u istim sobama.

Vila na Dedinju ostaje Melini, a šuška se da je pevač u nju uložio oko dva miliona evra. Navodno se dugo gradila, postojeći zidovi su se rušili, kako bi se se uklopilo po zamisli porodice. 

Ova luksuzna kuća u donjem delu poseduje bazen, ali i vinski podrum koji je bogat različitim vinima iza raznih delova sveta. Pevač je za sebe napravio i muzički studio. 

BONUS VIDEO: