Ostvarenje Koste Đorđevića prati priču o sedamnaestogodišnjaku Relji koji organizuje sahranu svoje bake kada shvati da je to jedini način da se približi devojci u koju je zaljubljen, a glavne uloge poverene su mladim glumcima Pavlu Čemerikiću i Alisa Radaković, kao i našoj poznatoj glumici Branki Katić.

Branka u filmu "Sunce mamino" tumači lik Reljine majke.

Glumica se okupljenima na konferenciji povodom specijalne projekcije ovog filma srpsko-hrvatske koprodukcije za novinare obratila putem video-linka i otkrila kakvi su joj utisci nakon snimanja, kao i kako današnje roditeljstvo utiče na decu - a naručito onu u pubertetu.

Foto: ATA images

 

 

- Kada vas stigne pubertet, hormoni i kada ne razumete emocije koje osećate, tada su vam stvarno potrebni roditelji koji imaju strpljenja, a kod nas često roditeljstvo znači držati pridike i terati decu da te bespogovorno slušaju, a tu nastaje kuršlus, istakla je glumica.

- Iz materijalnog pritiska i usamljenosti roditelji nemaju strpljenja i vremena. Stalno imaju kratak fitilj koji je poguban za porodičnu sreću, zaključila je Branka.

Kako je iz Brankinog ugla izgledala saradnja na filmu "Sunce mamino" pogledajte u videu ispod: