Ona je nedavno progovorila otvoreno o svojim kolegama u jednoj emisiji. Prvo se dotakla mišljenja o slučaju Branislava Lečića i mlađe koleginice Danijele Štajnfeld. Podsetimo, Danijela je glumca optužila za silovanje.

Foto: V. Danilov

 

 

- Mene su pitali šta mislim o tome. Rekla sam da ne može jedna udavača da optuži čoveka za to i da ja to odmah prihvatim. Ne živimo na divljem zapadu i ne prihvatam to linčovanje. Ja sam se uvek zalagala za pravnu državu i da sud to odluči, a sud je to odbacio - rekla je Eva Ras u emsiji "Puls Srbije". Eva je potom otkrila da Milošu Bikoviću zamera odnos prema Lečiću u periodu kada ga je javnost osuđivala.

- Ja nekim ljudima ni dobar dan više ne govorim: Ni Bikoviću, ni Kokanu Mladenoviću - rekla je Eva. Glumica je istakla i da Miloša više "ne može da gleda".

- To je protivustavno. Naše kolege su se pokazale kao poslednja đubrad. Oduzimali su Lečiću uloge. Ja Bikovića više ne mogu da gledam. On kao mladi kolega je potpisao da Branislav Lečić ne može da igra predstavu - dodala je Eva Ras.

Foto: Profimedia

 

 

Podsetimo, trenutno je u žiži interesovanja vest da je produkcija HBO odlučila da zameni Miloša Bikovića u novoj sezoni popularne serije "Beli lotos", nakon što je prvobitno objavljeno da će se srpski glumac pojaviti u trećoj sezoni. Informacija o njegovom angažmanu pre desetak dana izazvala je burnu reakciju Ukrajine, da bi na društvenoj mreži Iks bio objavljen snimak na kojem je optužen za genocid.

BONUS VIDEO: