U komentarima ljudi hvale njen stajiling gde se kao jedan od centralnih detalja izdvaja elegantni prsluk koji može da posluži i kao zamena za blejzer odnosno sako, a može da se kombinuje i sa tim odevnim komadima.

Elma Elfić Zukorlić je svoju verziju elegantog odela nosila uz jednostavan kaput i košulju u veoma efektnoj svetloplavoj boji koja može da parira kultnom trendu, beloj košulji. Izdvojio se još jedan detalj.

Druga supruga pokojnog muftije Muamera Zukorlića vešto prati modne trendove, po detaljima se uostalom prepoznaje stil. Ono što joj se dopadne od aktulenih trendova uspešno kombinuje sa modnom klasikom čemu pripada spoj elegantnih pantalona i prsluka.

Upečatljiv kaiš pravi sponu sa tašnom sa mentalnim detaljima i pritom je poslužio za dobar modni kontrast u odnosu na klasično odelo. Sunčane naočare pripadaju klasici, dok se ističe i sat oko vrata koji je dao poseban pečat njenom stajlingu, kako se komentariše na Instagramu.

 

 

Pogledajte još jednu odevnu kombinaciju Elme Eflić Zukorić kao primer njenog elegantnog modnog stila.

 

Podsetimo, muftija Muamer Zukorlić, potpredsednik Narodne skupštine Republike Srbije, predsednik i glavni muftija Mešihata Islamske zajednice u Srbiji, preminuo je 6. novembra 2021. godine.

BONUS VIDEO:

(Žena Blic)