Ova dama je oduvek važila za ženu koja nema dlake na jeziku, a sada je gostujući u jednoj emisiji dala je svoje mišljenje o slučaju Anđele Jovanović i Branislava Lečića.

- Ja ne moram da čujem svedočenje ni jedne jedine žene. Meni je dovoljno da vidim njegov pogled, smešak i sve mi je jasno, rekla je ona u emisiji na Prvoj TV.

Vedrana je u emisiji istakla i da Lečića ne smatra gospodinom, te da je zbog teške situacije sa ocem naučila da proceni ljude.

Foto: ATA images

 

 

Podsećamo, danas je održano glumici Anđeli Jovanović, povodom optužbi od strane kolege Branislava Lečića zbog toga što je odbila da sarađuje sa njim u seriji. Brojne kolege su se okupile ispred Suda u znak podrške Anđeli, a ko je sve došao vidite u galeriji ispod teksta:

Ročište je trajalo 45 minuta, a glumica je iz zgrade suda izašla u pratnji advokata Gorana Draganića, koji je i dao izjavu za medije, dok je ona samo kratko rekla: "Hvala vam."

Sledeće ročište zakazano je za 30. septembar, a na pitanje zbog čega je tačno Branislav Lečić tužio glumicu, njen advokat Goran Draganić je odgovorio:

- To je veoma zanimljuvo pitanje jer u javnosti provejava da mi ovde vodimo postipak protiv Anđele Jovanović zbog uskraćivanja prava na rad. Siguran sam da će se svi složiti da Anđela Jovanović ne može da uskrati nikome pravo i zato ističem da umetnik ima suvereno pravo da donese odluku da ne učestvuje u projektu, ona je tu izjavu dala za medije, a opširniju izjavu daće pred sudom, rekao je Draganić, pa dodao:

- Ovde se radi o povredi časti i ugleda i o navodnoj izjavi koju je dala Anđala Jovanović, a tu izjavu ćemo ovde čuti na jednom od narednih ročišta, zaklljučio je Anđelin advokat.

Detaljnije pogledajte u videu ispod teksta: