Kako je bila član stručnog žirija na "Beoviziji 2024", i kako se strasti od finala ne smiruju, Marija je priznala da su svi glasali fer i pošteno.

 

Foto: ATA images

 

 

- Tog dana sam glasala u tri popodne, rekla sam sebi da sam svoju misiju završila i da sada mogu da navijam. Glasali smo fer i pošteno, srcem, i za kandidatkinju koja za takvu publiku i scenu u Malmeu ima najviše sreće. Ko god da je otišao, moju podršku bi imao. Svaki kandidat kada je odabran od strane svog naroda, mora da ode sa lepom energijom, apsolutno pozdravljen. Vidim nakon razgovora sa čelnicima RTS da imaju dosta problema prilikom odabira žirija koji upravo glasaju tako u dogovoru. Mogu biti predsednik ili član žirija zauvek, i glasaću razumno - rekla je Marija.

Marija ističe da bi rado popila kafu sa Breskvicom.

- Sve je lepo rekla, pozdrav za nju. Apsolutno da bih popila kafu sa njom. Breskvica je talentovana devojka, karte su naprosto ove godine pale tako. Videla sam i da je rekla da ne želi više da se takmiči, mislim da je to pogrešno i treba opet da pokuša jer PZE treba mlade talentovane ljude - rekla je ona.

Foto: ATA images

 

 

- Trudim se da se moj suverenitet i integritet neke strašne i opasne osobe ne naruši, međutim kažu ljudi da sam postala ludnica emotivna, što oduvek jesam bila, a život me je skrojio tako da to previše ne pokazujem. Plan je da se vratim u Beograd zbog snimanja “Zvezda Granda” i onda nastavljamo sa koncertima. Vrlo verovatno da će se turneja završiti u Beogradu. Verica je ta koja je stalno sa Mariom i ne mogu da je isteram iz kuće. Najluđa baba na svetu koja postoji - rekla je Marija.

BONUS VIDEO: