Milica Gutović je izjavila da su u bolničku sobu njenog oca na samrti ušla dva nepoznata muškarca i medicinska sestra i da su oni svedoci usmenog zaveštanja koje je dao njen otac. Glumac Predrag Stojković Špic je do poslednjeg dana bio u kontaktu sa Lanetom, pa je sada on izneo svoju stranu priče

- I ta dva čoveka koja su ušla, koja su kao nepoznati, u stvari su bili gospodin Zarić i Puzić. Apsolutno nisu nepoznati. Oni su bili dan pre nas u poseti, a gospodin Zarić je čak kum Milici, tako da nisu baš nepoznati - kaže Predrag Smiljković.

Foto: ATA images

 

Tika je tokom jedne posete upoznao i medicinsku sestru koju Milica pominje i za nju ima samo reči hvale: 

- Tada, kada sam ga video, bio je maltene gotova priča. Doktor koji je tada bio načelnik urgentne medicine i bio je naš prijatelj, Lanetov i moj. On me je pozvao, rekao je da je gotovo, i da ako želim da ga vidim, da dođem. I mi smo otišli. Tamo je bilo medicinsko osoblje, sad čujem da je to ta medicinska sestra, za koju sam takođe čuo da je divna osoba i da je negovala čak Patrijarha Pavla do kraja života. Mi smo se obukli u skafandere i iz daljine sam čoveka, drugara mog video, i shvatio da je već prešao na onu stranu. Zvao sam Paju, Lanetovog sina, rekao sam mu eto, vidio sam Paju, ne znam kako će biti, borimo se - kaže Tika.

Foto: Jutjub printskrin/Televizija srpske dijaspore

 

Milicu je sreo jednom prilikom u "Zvezdarskom teatru."

- Ovu koja je sad aktuelna, lepu, sam video jednom u Zvezdarskom teatru i pitao kolegu glumca, neću da ga imenujem: "Ko je ova lepotica?", a on je rekao da je to Lanetova ćerka. Mi smo tada snimali Belu Lađu i ja sam posle otišao kod Laneta u kuću, sedeo sa njim i rekao mu: "Lane svaka ti čast, imaš prelepu ćerku, nisam znao". On je odmahnuo rukom i rekao "Pešo", tako me zvao, "nisam ih video godinama, ali sam ih obezbedio, ostavio stan".

Dodao je i da je razgovarao sa Lanetovim sinovima, Pajom i Jankom, koji su mu rekli da će nastao problem rešiti sudskim putem.

- E sada, meni je glupo da se ja mešam u ovu priču i da pričam te neke njihove intimne detalje, to je malo i bezobrazno, ali moram da kažem zato što znam Paju i Janka, koji su divni momci dečaci. Pričao sam sa njima i oni će to da reše sudski putem. Paju i Janka, jako cenim i volim, to čestiti momci i divni momci, i eto, neka to reše kako treba - rekao je Tika Špic u uključenju u "Jutro na Blicu"

Foto: Jutjub printskrin/Vodič za roditelje

 

 

BONUS VIDEO: