- Toksikološki nalazi pokazali su da je u telima mališana pored još nekih supstanci bilo i etanola koji bi mogao verovatno da bude uzrok smrti dece, a ne neki pesticidi kao što se na početku sumnjalo, a kojih nema ni u tragovima u rezultatima obdukcije. Ipak, i te druge supstance su mogle da prouzrokuju smrt tako da se još veštači koliki je procenat nađen u telima i koliko je mogao štete da nanese deci s obzirom na koncentraciju i uzrast i težinu mališana - rekao je izvor upoznat sa istragom za Blic.

Dodaje da je istragom utvrđeno i da u ovom zločinu nije učestvovalo "treće lice" ali da se sa sigurnošću ne može utvrditi da li su osumnjičeni zajedno otrovali decu ili je to učinio Lav ili Martina.

Pa da podsetimo, Lav P. S. i Martina P. S. koji su izvršili samoubistvo skokom sa 17. sprata solitera u naselju Liman 2 u Novom Sadu, prethodno su ubili svoju decu, što sada i zvanično potvrđuju toksikološki nalazi.

FOTO: S.B.

 

Dolaskom na mesto zločina, policija je zatekla jezivi prizor. Naime, tela jednogodišnje bebe i trogodišnjeg dečaka policija je našla u dnevnoj sobi, prekrivene čaršavom. Prvi toksikološki rezultati obdukcije pokazali su da su u telu mališana pronađene određene supstance koje su mogle dovesti do njihove prerane smrti, nažalost, sada je jasno da su upravo Martina i Lav krivci za ovaj zločin.

(Blic)

BONUS VIDEO: