Aleksandra Prijović danas slavi za najveću mladu zvezda koja ne prestaje da puni dvorane širom regiona.

Međutim, iza njenog uspeha stoji višegodišnji rad i trud koji je dostigao vrhunac sa poslednja dva albuma koji su vinuli pevačicu u sam vrh estrade.

Iako danas ima iza sebe veliki broj hitova, Aleksandra je svojevremeno priznala kako na prvo slušanje nije verovala u pesmu "Totalna anestezija" koja je ostavila veliki pečat na njenu karijeru.

Foto: ATA images

 

 

Aleksandra Prijović "Totalna anestezija"

- Otišla sam u studio po Filipovoj preporuci i kada sam čula pesmu bilo mi je čudno da ja kao narodnjak pevam "Totalnu anesteziju" , nije mi išlo uz mene. Međutim, kada sam je otpevala pesmu rekla sam da je to to i da je snimam, ispričala je jednom prilikom Prija za "Grand".

Da je bila u pravu kada je poslušala sebe i snimila ovaj hit svedoči i činjenica da je za samo nedelju dana od objavljivanja ova numera brojala čak tri miliona pregleda, kao da je publika ne njenom prvom nastupu nakon premijere uglas pevala sa njom od reči do reči.

- Iskreno, nisam očekivala. Iako su mi kolege govorile da nakon hita ide opet hit... Očekivala sam da će dobro da prođe, ali da će posle tako malo vremena da odjekne, bila sam u šoku, toliko sam bila srećna da ne mogu da opišem, iskrena je bila Prijovićka za koju je ovaj hit napisao Saša Milošević Mare koji je ujedno uradio i aranžman, dok bivši političar Mlađan Dinkić potpisuje muziku.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

 

 

Mnogi su tada spekulisali da je za ovu pesmu Prija potrošila čak sedam hiljada evra, ali ove navode su kako autori pesme tako i pevačica oštro demantovali ne želeći da govore javno o ciframa.

BONUS VIDEO: