Međutim, snimci sa njenog venčanja osvanuli su na društvenim mrežama, te je sada poznato da je izgovorila sudobonosno "da" 28-ogodišnjem fudbaleru iz Hrvatske, Karlu Muharu.

NJih dvoje venčali su se u prisustvu najbližih prijatelja i članova porodice.

Inače, Karl je rođen u Zagrebu, a trenutno igra za jedan klub u Rumuniji, a na društvenim mrežama tokom veze nisu delili zajedničke fotografije.

Foto: ATA images, Instagram printskrin/dorinlucissima

 

Podsetimo, Teodora je pre samo nekolilo meseci priznala da veruje u brak i da mašta o deci. 

- Oduvek sam verovala da moja bajka mene čeka. Verujem u brak, verujem u ljubav. Maštala sam o dečijim imenima, kao što mašta svaka devojčica... - rekla je glumica i dodala da bi volela mnogočlanu porodicu:

Foto: Instagram printskrin/dorinlucissima

 

- Volela bih da imam dvoje dece, a videćemo šta će mi Bog dati... Priželjkujem intimno venčanje u krugu porodice i najbližih prijatelja. Papir mi nije toliko važan, koliko sam čin u kojem se zavetuješ partneru na večnu ljubav.

Otkrila je i kako ju je sadašnji partner osvojio.

Foto: Instagram printskrin/teodorabjelica/

 

- Najlepše ume da me voli. LJudi se prepoznaju i mene muškarac može da osvoji dobrotom, lepim vaspitanjem, ponašanjem prema meni... To uvek treba žene da obrate pažnju kako se muškarac ponaša u restoranu, kako se ophodi prema životu, prema životinjama, deci, starijima... - rekla je ona za Hajp i dodala:

- Apsolutno mi nije nabitniji fizički izgled, naravno da je bitan, volimo da vidimo lepo, ali bitno mi je da je dobar čovek, to je broj jedan.

BONUS VIDEO: