Glumica je sudbonosno "da" izgovorila pred porodicom, najbližim prijateljima i rođacima, a pred oltar ju je izveo jedan stariji gospodin. 

Gordana Bjelica je Teodoru dobila sa vojnim analitičarem Miroslavom Lazanskim, koji je preminuo 2021. godine. Lazanski se posle veze sa glumicom oženio, a nikada nije priznao ćerku. Gordana nije poklekla, uvek je iako je ostala samohrana majka želela da njena ćerka ima se što poželi i da ne oseti odsustvo oca. 

Jednom prilikom je Teodora priznala da bez obzira na to što je imala sve, nedostajao otac: 

Foto: Printskrin/Instagram/taras.stojkovic

 

- Bilo joj je teško kao samohranoj majci. Samo ona zna kroz šta je sve prošla. Dešavalo se da je zateknem kako sedi i plače. Dva puta je dolazila Hitna pomoć jer je kolabirala od previše posla i morala je da primi infuziju. Nije mogla sve da postigne. Morala je istovremeno i da radi, i da me čuva, jer nije imala nikakvu pomoć. Borila se da zaradi novac kako bi platila kiriju i račune. Bilo je dana kada nismo imale ni za najosnovnije potrebe, kao i svaka prosečna porodica devedesetih - govorila je glumica i dodala:

Teodora je istakla da je bila jako posesivna prema majci: 

- Žao mi je što sam jedinica. Međutim, kao dete sam bila veoma posesivna prema mami i nisam htela ni sa kim da je delim. Kad bi nam došao majstor u kuću, pitala bih ga: "Što gledate u moju majku?", a imala sam samo pet godina. I da je htela, od mene nije mogla da ima nekog ili da se uda. Nikada nije dovela partnera u kuću. Sećam se da me je jednom pitala: "Hoćeš li da ti rodim brata ili sestru?", a ja sam kao iz topa odgovorila: "Nipošto!". Nije mogla od mene ni u kupatilo da ode, koliko sam bila vezana za nju.

(Blic)

BONUS VIDEO: