Tako je bilo i ovog puta kada je pokazao da je napravio rižoto od morskih plodova koji je ukrasio krastavcima i parmezanom.

Foto: Printskrin Instagram/_katarina_24

 

 

Darko je nosio tanjir svojoj supruzi, koja ga je snimala, a korisnicima društvenih mreža za oko je zapao njegov stajling.

Darko je nosio sivu majicu sa cvetovima i usku teget trenerku, pa se povela polemika da li je u ženskim pantalonicama i majici ili je to ipak muška odeća...

Foto: Instagram printskrin/katarinalazic_24

 

 

"Druže šta je ovo, skini molim te", "Sve i da je po kući, ovo je pakleno", "Ugušiću se od smeha", "Ipak je do kraja dostojanstveno izneo svoj stajling", "Može li neko da mi kaže da li su ovo ženske pantalonice i majica ili je ovo ipak muška odeća?!", "Možda je ovo novi trend, a da mi još ne znamo", "Je l' ja dobro vidim ili majica ima cvetove?", samo su neki od komentara na račun Lazićevog stajlinga po kući.

Foto: Instagram printskrin/katarinalazic_24

 

 

Podsetimo, Darko Lazić je svoju sadašnju suprugu Katarinu upoznao još 2009. godine, a tada su se prvi put i zaljubili jedno u drugo. Iako su oboje bili u vezama i brakovima, posle 14 godina su rešili da svoju ljubav podignu na viši nivo, te su tako, 8. decembra 2022. izgovorili sudbonosno "da".

BONUS VIDEO: