Slavni srpski glumac Predrag Miki Manojlović jedan je od najomiljenijih umetnika na domaćoj javnoj sceni, čemu svedoče brojne nagrade i priznanja koja je dobio.

Već dugi niz godina je u skladnom braku sa Tamarom Vučković Manojlović, glumicom i direktorkom Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

Foto: ATA images

 

 

Tamaru je javnost upoznala kroz uloge u serijama "Broz i ja" i "Na terapiji", kao i u filmovima "Simpatija i antipatija" i "Položajnik". Inače, ovaj par imao je priliku i da sarađuje, i to u seriji "Na terapiji" gde su glumili i Miki i Tamara.

Tamara poslednjih godina nije snimala filmove i serije, te se posvetila radu u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, gde je direktorka.

Tamara i Miki su u braku od 1992. godine, a glumac je od supruge stariji 20 godina.

Glumac o supruzi retko govori, ali jednom prilikom joj je uputio najlepše reči.

- Tamaru sam sreo dok sam radio predstavu "Zločin i kazna". Sećam se da sam javno govorio o budućoj premijeri i rekao kako sam sreo veoma talentovanu mladu glumicu Tamaru Vučković. Ni sanjao nisam da će Tamara postati i ostati moja životna ljubav, da će poći sa mnom u inostranstvo, a još manje da ćemo dobiti sina, kazao je Miki Manojlović svojevremeno za "Stori".

BONUS VIDEO: