Tragična sudbina i buran život čuvene Plejboj zečice Ane Nikol Smit i dan danas intrigiraju javnost, iako je od njene smrti prošlo već 17 godina.

Ona je bila zasigurno najpoznatija najnesrećnija plavuša na svetu, a ovo je njena životna priča.

Ana se nakon teškog odrastanja, propalog braka u kom je dobila sina Danijela i pokušaja da za život zaradi kao konobarica i striptizeta, konačno proslavila 1993. godine kada se fotografisala obnažena za "Playboy".

NJeno bujno poprsje kao i sličnost sa Merlin Monro ju je proslavila, a paralelno sa munjevitim uspehom u svetu šoubiznisa, Ana je zatekla javnost odlukom da uplovi u brak sa vremešnim multimilijardeom i naftnim magnatom DŽejom Hauardom Maršalom. U to vreme, Ana je imala 26, a on 89 godina!

 

 

Upoznali su se 1991. godine, a uzeli 1994. godine. On ju je obasipao skupim poklonima, a brinuo je i o njenom sinu. Međutim, desio se veliki preokret koji je prekinuo sreću ovog čudnog para.

 

 

Samo 14 meseci kasnije ovaj bogataš je preminuo od upale pluća, a uprkos tome što za života nije štedeo na njoj, u testament je nije uključio.

Slavna plavuša nije dopustila da to tako prođe, te je otpočela dugogodišnju sudsku bitku sa naslednicima, koji se na koncu svega nikada nije završio.

Ana je nastavila sa burnim životom - išla je sa zabave na zabavu, opijala se, drogirala i menjala muškarce, a onda je snimala i svoj rijaliti.

 

 

"The Anna Nicole Show" koji je ubrzo postao najgledaniji na svim mrežama, a plavuša je bila sve više i više u narkoticima i alkoholu.

Starleta nikada nije prestala da bude tema tabloida, ali posebna poslastica za javnost bila je njena druga trudnoća - niko nije mogao ni da pretpostavi ko je zapravo otac.

Foto: Tanjug/AP

 

U krštenici njene ćerkice kao otac upisan je Hauard K. Stern, njen dugogodišnji advokat sa kojim je navodno godinama bila u tajnoj vezi.

Rođenje ćerke i smrt sina

Ana je ćerku radila 7. septembra 2006, a tri dana kasnije doživela je udarac koji je bio početak njenog kraja koji je već bio blizu.

Naime, njen 20-godišnji sin Danijel Vejn Smit došao je na Bahame da vidi tek rođenu polusestru, a tada je i preminuo u bolničkoj sobi svoje majke zbog smrtonosne kombinacije opijata.

Danijel je sahranjen u oktobru, šest nedelja nakon smrti, a ona se u međuvremenu udala za pomenutog Haurda Sterna.

Već u februaru 2007. Ana je pronađena mrtva.

- Ana i Danijel bili su nerazdvojni. On je, bez sumnje, najvažnija osoba u njenom životu. Na njegovoj sahrani otvorila je kovčeg i pokušala da uđe unutra. Vikala je: "Ako Danijel mora da bude sahranjen, želim da bude sahranjena sa njim."

Foto: Tanjug/AP

 

Rekao bih da je fizički umrla prošle nedelje, ali na mnogo načina, emotivno je otišla kad i Danijel - izjavio je Stern ubrzo nakon njene smrti.

(Espreso)

BONUS VIDEO: