Iako privatan život čuva od očiju javnosti, glumac je jednom prilikom ipak progovorio o svojoj intimi.

Ono što je u prvi mah zaintrigiralo mnoge jeste razlika u godinama između Manojlovića i njegove supruge. Ipak, to nije bila prepreka da se zavole i opstanu u srećnom braku sve ove godine.

Miki je svojevremno otkrio kako je upoznao svoju suprugu Tamaru.

Foto: ATA images

 

- Tamaru sam sreo dok sam radio predstavu "Zločin i kazna". Sećam se da sam javno govorio o budućoj premijeri i rekao kako sam sreo veoma talentovanu mladu glumicu Tamaru Vučković. Ni sanjao nisam da će Tamara postati i ostati moja životna ljubav, da će poći sa mnom u inostranstvo, a još manje da ćemo dobiti sina - ispričao je Miki Manojlović jednom prilikom za magazin "Stori", te dodao:

- Ona mi je najveća podrška u svim mojim profesionalnim izborima. Bez nje, ni ja ne bih bio ovakav kakav jesam, bez nje bio bih ko zna gde, utapajući se u ne znam koga i zapuštajući svoje korene nimalo ne bih doprinosio drugim kulturama, kao ni one meni - rekao je glumac.

Foto: ATA images

 

Javnost ju je upoznala kroz uloge u serijama "Broz i ja" i "Na terapiji", kao i u filmovima "Simpatija i antipatija" i "Položajnik". Tamara, inače, obavlja funkciju upravnice Jugoslovenskog dramskog pozorišta. Tamara i Miki su, takođe, sarađivali u seriji "Na terapiji".

BONUS VIDEO: