Tatjana Ilić, baka male devojčice Danke Ilić (2) iz Bora za čije ubistvo 26. marta su osumnjičeni Srđan Janković (50) i Dejan Dragijević (50), radnici borskog Vodovoda, oglasila se na društvenim mrežama potresnom porukom.

Podsetimo, Srđan Janković i Dejan Dragijević su kolege iz JKP Vodovod i oni su optuženi da su 26. marta devojčicu udarili službenim vozilom, a potom istim njeno telo odvezli na deponiju gde su ga prvobitno bacili. Međutim, nakon detaljne pretrage terena utvrđeno je da telo male devojčice nije tu, a po sopstvenom priznanju jednog od osumnjičenih telo je premestio 28. marta na drugu lokaciju.

Baka devojčice, majka njenog oca Miloš danima je bila sa ostalim članovima porodice na terenu u Banjskom polju dok se tragalo za malom Dankom. Nažalost, nakon desetodnevne potrage uhapšeni su osumnjičeni za nezapamćen zločin, a ona se sada oglasila na svom Fejsbuku i objavila pesmu o Dankinom zverskom ubistvu.

Foto: Društvene mreže

 

 

- Zašto čiko? Svi zbog mene suze liju Srbija je cela tužna, skupu cenu platila sam, a ni krivi na dužna. Samo što sam prohodala tek sam život započela, na tom putu ka životu ja sam zlobne čike srela. Ubili su moje snove pa baciše mene mladu, i svim ovim što me traže pokopaše svaku nadu. Da me nađu i pronađu Srbija se udružila. Kako li si mogao čiko? Nisam tako zaslužila. Šta su vam bile krive te ručice male? Pa ste poput zveri bezdušno ih zatrpale - piše u potresnoj objavi koju prati crno bela fotografija male Danke, iste one fotografije koja se našla na žutoj Interpol poternici.

Ispod ove pretužne objave samo su se nizali komentari porodice, prijatelja i poznanika koji nisu mogli da zadrže emocije.

- Najiskrenije saučešće porodici. Tanja, ovo je nečuveno i neoprostivo. Tuga je velika kao nebo i nadam se da će našeg malog anđela sačuvati barem bogovi na nebu i pružiti joj bezbrižnost i mir koji su joj montrumi oduzeli prokleti da su. Nema reči utehe, cela Srbija plače, držite se hrabro trebate i ostalim unučićima. Saosećam se sa vama. Šta drugo mogu da kažem... - piše u pojedinim komentarima:

Foto: Društvene mreže

 

 

- Dušo moja najmilija, anđeo maleni, nevini i nedužni počivaj u carstvu nebeskom. LJubim joj dušu milu i neiskvarenu anđele mali. Iskreno saučešće porodici koja proživljava najteže dane. Srce vam je slomljeno na komade. I dalje mislim da je ona tu negde, ne mogu da prihvatim takav monstruozan postupak prema nedužnom malom biću.

(Kurir)

BONUS VIDEO: