- Pazite joj ručice, kad je budete tražili, ispod gomile smeća. Molim vas, oprezno! Po mirisu je pronađite, ona je tatina sreća. Cvet, na deponiji. Anđelski pramene na svilenoj kosici, zbog tebe i vapim. O, bezdušni svete šta ti je skrivilo to nevino dete? NJih savest ne peče, devojčice draga, oni što su hteli da nestaneš bez traga. I nije krivac taj Beč! Niti otac tvoj, a ni majka tvoja, što uzalud plače dok danima traže, svoje umiljato mače. Pazite joj oči! U njima stanuje nedosanjani san. Tu su lutke i šnale, srećno detinjstvo i venčanica bela. Znam, biće vam teško kad dođete do tela. Zbog njene godine dve. I na osmeh pazite, sa njim je pošla u smrt, da radost unese u rajski vrt - navodi se u pesmi objavljenoj 4. aprila, na dan kada su uhapšeni osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić.

Kako je navedeno na društvenim mrežama, autor ove pesme je Knežević Milodrag-Miki.

Potraga za telom ubijene Danke Ilić (2) ušla je u šesti dan. Policija neumorno traga, obilazi i kopa sva mesta po Banjskom polju i okolini kako bi se telo devojčice što pre pronašlo.

Tokom jučerašnjeg dana pregledane su i nove lokacije: šiblje oko močvare koja se nalazi u selu Zlot, nedaleko od imanja Dejana Dragijevića, prvoosumnjičenog za ubistvo devojčice, rezervoar u pilani na istom imanju, kao i cela pilana. Međutim, od devojčice i dalje nema ni traga.

Podsećamo, dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, policija je uhapsila Srđana Jankovića i Dejana Dragijevića (obojica stari 50 godina) iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek i odneli na deponiju. Na teret im se stavlja krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu.

Dejan je na saslušanju priznao zločin, dok se Srđan branio ćutanjem, a njima je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana.

Naknadno su uhapšeni Dalibor i Rade Dragijević, otac i brat osumnjičenog Dejana, zbog sumnje da su mu pomogli da premesti telo devojčice na za sada nepoznatu lokaciju. Brat osumnjičenog je preminuo u Policijskoj upravi u Boru, dok je ocu osumnjičenog određen pritvor do 30 dana.

(Blic)

BONUS VIDEO: