Par ne krije da uživa u ljubavi i roditeljstvu. Ekipa "Kurira" je posetila pevačev kraj u kom živi sa porodicom, Višnjičku Banju. Tamo je napravio kuču vrednu pola milona evra.  Komšije su rekla šta misle o porodici pevača.

Na početku karoijere je pevao za 50 evra, a nakon vrtoglavog uspeha zarađuje sume o kojima nikada ne govori.

Komšije su otkrile kako izgleda život pevača van kamera i kakvi su kao porodica: 

Prvi je prokomentarisao pevača njegov prijatelj koji je zadužen za renoviranje vile:

- Nisam njegov komšija, ali jesam prijatelj. Mogu da kažem dosta toga, recimo on je i te kako prizeman, pošten i skroman čovek u privatnom životu. Veliki je humanitarac, a najlepše od svega je što se on ne hvali za to, a lično znam koliko je pomagao. Ogroman humanitarac i divan čovek. Malo se raznežio otkad je postao otac, više je osećajan za neke stvari. Uživam da ga gledam dok mu je sin u naručju.

Svi iz obližnjih radnji su imali samo reči hvale za Slobu Radanovića i njegovu porodicu. Pohvale su dobili i od poštara: 

- Kulturan i normalan momak. Odiše kućnim vaspitanjem i poštovanjem starijih što je danas retkost - dodala je komšinica.

Pevač je nedavno ispričao kako provodi vreme sa sinom Damjanom: 

- Stvarno se trudim da što češće budem kod kuće, biram jutarnje avione da dođem što pre. Gledam da ne prođe njegovo detinjstvo pored mene i želim da budem prisutan, želim sve da doživim. U jednom trenutku sam proredio nastupe da bih bio sa njim stalno. Sada je prohodao i prezanimljiv je - govorio je Sloba i dodao:

- Dobro je dete, nasmejano. Kod svakoga hoće i radostan je.

BONUS VIDEO: