Popularni Čola živi u mirnom delu Košutnjaka sa suprugom Aleksandrom i ćerkama Unom Zvezdanom i mlađom ćerkom Larom. Čolina vila je okružena zelenilom, ispred koje je veliko dvorište, dve kapije i visoke mere bezbednosti, koju on nikad nije isticao u javnosti.

Luksuz, bazen i prelepa terasa je nešto što odlikuje dom Čolića.

Sigurno jedan od najlepših delova kuće je dvorište u kome se nalazi bazen. Porodica dosta vremena provodi okružena prirodom, a Una svaki put koristi lepo vreme kako bi osunčala svoje zgodno telo.

 

 

Dom Čolića obiluje ogledalima, pa mlada Una koristi svaku priliku da uradi poneki "selfi". Za vreme letnjeg perioda, u dvorištu se nalazi i trambolina, za koju niko do sada nije znao da postoji. NJu je Una verovatno koristila kada je bila mlađa.

Komšije i te kako cene Čolu, a jedna od njih priznala je da je prvi susret sa Zdravkom imala na dečjem igralištu.

 

 

- Prvi put kada sam ga videla, nisam mogla da verujem. NJegova deca i moja deca su se igrala na igralištu. Meni se obrati neki čovek, kad ono - Čola. Ja stala, gledam i ne verujem. On se lepo nasmejao i od tada se uvek lepo javi kada se sretnemo na igralištu. Čovek je narodan, ma ljudina, sve najbolje mogu reći za njega - otkrila je bila komšinica Sanja za medije.

 

 

Zdravkova vila u Beogradu je jedna od najskupljih na estradi, a nema sumnje da sa porodicom u njoj i te kako uživa.

(Kurir)

BONUS VIDEO: