Популарни Чола живи у мирном делу Кошутњака са супругом Александром и ћеркама Уном Звезданом и млађом ћерком Ларом. Чолина вила је окружена зеленилом, испред које је велико двориште, две капије и високе мере безбедности, коју он никад није истицао у јавности.

Луксуз, базен и прелепа тераса је нешто што одликује дом Чолића.

Сигурно један од најлепших делова куће је двориште у коме се налази базен. Породица доста времена проводи окружена природом, а Уна сваки пут користи лепо време како би осунчала своје згодно тело.

 

 

Дом Чолића обилује огледалима, па млада Уна користи сваку прилику да уради понеки "селфи". За време летњег периода, у дворишту се налази и трамболина, за коју нико до сада није знао да постоји. Њу је Уна вероватно користила када је била млађа.

Комшије и те како цене Чолу, а једна од њих признала је да је први сусрет са Здравком имала на дечјем игралишту.

 

 

- Први пут када сам га видела, нисам могла да верујем. Његова деца и моја деца су се играла на игралишту. Мени се обрати неки човек, кад оно - Чола. Ја стала, гледам и не верујем. Он се лепо насмејао и од тада се увек лепо јави када се сретнемо на игралишту. Човек је народан, ма људина, све најбоље могу рећи за њега - открила је била комшиница Сања за медије.

 

 

Здравкова вила у Београду је једна од најскупљих на естради, а нема сумње да са породицом у њој и те како ужива.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: