Kasnije je upisala Akademiju dramskih umetnosti koju je i završila, a potom i dobila ulogu u seriji Srećni ljudi. Ova zanosna lepotica je sve očarala malom, ali slatkom ulogom u kultnoj seriji gde je tumačila najbolju Đininu drugaricu Sonju.

Igrala je u "Gospođi ministarki", u filmu "I to će proći" i drugim.

- Nosim lepe uspomene sa snimanja „Srećnih ljudi“. Serija je obeležila jedno vreme i traje i dalje kroz reprize. Važnija od te uloge mi je Dara u „Gospođi ministarki“, a moju majku igrala je Milena Dravić. I dalje pamtim anegdote sa tih snimanja. U pauzama je nestajao po hodnicima studija Pepi Laković, a mali Nikola Đuričko skrivao se da puši. Scene s Taškom Načićem smo snimali bezbroj puta. Svako bi se zasmejao kad je dolazio da me prosi - rekla je za Kurir pre par godina.

Reč je o glumici Nataliji Vlahović Čuljković.

Foto: Jutjub printskrin

 

 

Iako su svi mislili da će napraviti ogroman uspeh jer je bila dosta popularna, jedna porodična tragedija je sve to stopirala.

One je bila udata za biznismena Miloša Čuljkovića koji je 1998. godine poginuo u saobraćajnoj nesreći u Crnoj Gori.

Nataliji se desila još jedna jako neprijatna stvar.

Foto: ATA images

 

 

2022. godine joj se slošilo u Crnoj Gori, na rođendanu kod supruge Žarka Zečevića, a tada je doživela infarkt.

- Tačno je, mama je iznenada doživela infarkt. Molim vas samo da nas razumete u ovoj situaciji - rekla je njena ćerka tada za Kurir.

Nakon 15 godina odsustva sa scene vratila se ulogom u seriji "Vojna akademija 2", a priključila se i ekipi "Ubica mog oca".

(Espreso)

BONUS VIDEO: