Glumac Miloš Petrović Trojpec je privukao pažnju javnosti ulogom Sukija u filmu "Južni vetar" gde je kadar delio sa legendarnim glumcem Nebojšom Glogovcem.

NJih dvojica su se upoznali na snimanju filma "Južni vetar" u kom je Trojpec glumio Sukija, šefa obezbeđenja Nebojše Glogovca. Trojpec je sada u podkastu "BINDŽ" podelio detalje sa pomenutog snimanja.

Trojpec je u razgovoru otkrio kako je snimljena jedna od najbrutalnijih scena iz filma "Južni vetar" kada Golub (Glogovac) ubija sina šefa bugarske mafije.

Foto: ATA images

 

 

- Bio je poslednji dan snimanja, četiri ujutru, u pitanju je scena u dečijoj igraonici gde Golub (Nebojša Glogovac) muči i ubija Bugarina Hrista Mitevskog (Ivajlo Zaharijev). U tom kadru se video i Glogi, ali i ja i još jedan kolega. Ja sam odreagovao specifičnom mimikom. Kada se sncena završila svi su počeli da se smeju, Glogi je samo pogledao i povikao: "Šta? Da li je ukrao scenu? Mangupe mali...", istakao je Trojpec u podkastu "BINDŽ".

 

 

U razgovoru, Trojpec je takođe otkrio i kako mu je legendarni glumac Nebojša Glogovac pomogao i šta je ono što mu nikada neće zaboraviti (pročitajte na OVOM linku).

Ceo intervju sa Milošem Petrovićem Trojpecom u kojem je glumac otkrio nepoznate detalje o svom detinjstvu, glumačkoj karijeri, mladalačkim ljubavima i drugim zanimljivim temama pogledajte u videu ispod kao i na našem Jutjub kanalu.

Iz nedelje u nedelju u podkastu "BINDŽ" kompanije Novosti, novinarke Isidora Čolaković i Katarina Filipović pričaće sa glumicama i glumcima - o karijeri, odrastanju, ljubavi, načelima kojima se vode kroz život, intimi...