Nebojša Glogovac je ostao upamćen po svojoj legendarnoj glumi, ali svi koji su ga poznavali naglašavaju koliko je on dobar čovek bio

Smrt Nebojše Glogovca pogodila je celu javnost. On je izgubio bitku od opake bolesti 2018. godine. Iza sebe je ostavio veliki trag, a svi koji su ga poznavali govorili su o njegovoj dobroti. Među njima je i Miloš Petrović Trojpec kome je Glogi mnogo značio i ponosno ga je nazivao svojim prijateljem.

NJih dvojica su se upoznali na snimanju filma "Južni vetar" u kom je Trojpec glumio šefa obezbeđenja Glogovcu. U podkastu "Bindž" je podelio detalje sa pomenutog snimanja.

Foto: Novosti

 

 

- Definitivno je najveći utisak i najveći plus i najveće zadovoljstvo je to što sam sarađivao sa Glogijem i što sam svaki snimajući dan provodio sa njim i što sam na kraju tog snimanja imao tu čast da mogu da ga nazovem svojim prijateljem, i on je mene tako zvao - rekao je Miloš u emisiji "Bindž", pa se dotakao situacije u kojoj mu je Glogi pomogao.

foto: Printskrin/Jutjub/RTV Pink Official/ATA images

 

 

- Zbog njega sam shvatio da se može desiti da u vrhunskom glumačkom biću se nađe i vrhunski čovek, a to je definitivno Glogi bio. Kada smo snimali "Južni vetar" ja još uvek nisam imao agenciju i ispao je problem oko honorara. On je bio na telefonu, sedeo, a ja sam pričao sa producentkinjom. On je to čuo i samo podigao pogled i pitao: "U čemu je problem, Trojpec šta je po sredi?" i producentkinja mu je rekla šta se dešava i on je gleda i samo kaže: "To?! Daj bre uplatite mu preko mene nije nikakav problem". Tako mi je učinio veliku uslugu, a nije morao - rekao je Trojpec u emisiji "Bindž".

Iz nedelje u nedelju u podkastu "BINDŽ" kompanije Novosti, novinarke Isidora Čolaković i Katarina Filipović pričaće sa glumicama i glumcima - o karijeri, odrastanju, ljubavi, načelima kojima se vode kroz život, intimi...