Priča o razvodu je veoma brzo buknula, a oglasio se veliki broj poznatih ličnosti tim povodom. Pevačica Ivana Šašić je sada dala svoj komentar. Ona je veoma bliska sa porodicom Bjelić. Pevala je na slavlju kada se rodila njihova ćerka Manuela:

- Nikada zaista to nisam mislila! Pevala sam na rođenju Manuele u Beču, pre 22 godine. Poznajem i Tonija, zapravo njega sam upoznala pre Dragane. Živela sam u Beču, poznavala sam i njegovog oca. Ali, zaista ovo nisam očekivala. Dragana je jedna fina žena i mislila sam da će ona svojom dobrotom da ušuška sve to i da će to da traje, koliko god da neko ima svojih mana i vrlina - rekla je Ivana i dodala:

Foto: Printskrin Instagram/dragana_mirkovic

 

- Niko ne može da zna šta se dešava u njegova četiri zida, tako da ne možemo ni suditi, a opet smatram da je bolje dobar razvod nego loš brak.

Pevačica je mišljenja da se o razvodu Tonija i Dragane znalo mnogo ranije pre nego što je dala zvanično saopštenje:

- Znate kako, ako naviknete novinare na zajednicu i na to da ste non-stop zajedno i onda čim jednog nema šuška se da tu već nešto nije okej. Sve se zna i da se ne lažemo i novinari sve znaju i sve saznaju, samo je pitanje koliko su obazrivi prema nekome iz poštovanja, pa onda neće da objave nešto - poručila je Ivana, a potom dodala:

- Za mnoge stvari se znalo unapred, ne samo za Draganu, već i za druge, samo se nije objavljivalo - rekla je pevačica.

(Gransonline)

BONUS VIDEO: